L’AUTORA DEL DIARI

Hola!! Em dic Sílvia, vaig nèixer l’octubre de 1992 i m’encanta viatjar! Necessitaria mil pàgines i posar-me molt profunda per explicar-vos el per què però resumint us puc assegurar que somiar un destí, organitzar un viatge, comprar per fi aquells vols tan desitjats, aterrar al destí, el viatge en si i arribar a casa amb la maleta plena de records i experiències em fa sentir molt viva i molt feliç, tant que ara mateix viatjar ocupa una posició molt privilegiada en les prioritats de la meva vidaLuna de miel icono gratis

Botón de reproducción icono gratis Com neix El meu diari de viatges?

El meu diari de viatges sorgeix abans del viatge a Tailàndia, era un viatge molt especial, la família ens retrobaríem desprès d’un any sense veure’ns, vaig pensar que seria molt bonic escriure un diari per poder reviure’l tantes vegades com vulguèssim. Em vaig animar a compartir-ho al Facebook i vaig rebre comentaris preciosos, tant que em vaig tirar a la piscina, i no només vaig fer el blog 100% públic sinó que vaig decidir que faria diaris de tots els meus futurs viatges!

Botón de reproducción icono gratis Quin contingut trobareu a Elmeudiarideviatges?

Aquest blog és d’una persona amb una vida corrent, amb els seus 31 dies naturals de vacances i un salari adequat a la mitja. No ens sobra la pasta ni molt menys, com he dit abans, viatjar és una prioritat i ens hi deixem feliçment gran part dels nostres estalvis. Alguns consideren que ens gastem els diners tontament, nosaltres sentim que els invertim en vida. Per això, trobareu relats de viatges que perfectament podríeu fer tots vosaltres.

No soc cap experta en viatges, Internet està plagat de blogs de grans professionals amb molta més experiència que jo, simplement gaudeixo compartint les meves aventures pel món.

aviso de error Els diaris dels viatges els escric cada nit abans d’anar a dormir, al finalitzar una jornada viatgera molts cops estic cansadíssima i a vegades els ulls se’m tanquen sols, és per això que us demano disculpes si trobeu relats mal narrats o amb faltes d’ortografia.

aviso de error Els meus coneixements d’informàtica són nuls, així que aquest blog és tot un repte, canviar una simple cosa a la barra d’inici em suposa hores, tutorials a Youtube i rellegir webs de pasos a pasos, però no deixa de ser una mostra més de que podem amb tot el que ens proposem!

Botón de reproducción icono gratis CV (Currículum Viatger)

Amb aquest mapa hi ha massa blanc! Estic desitjant pintar de blau-verd tots i cadascun dels raconets de color blanc del mapa! Tot i això, he de dir que tinc les meves preferències, ara per ara aquest seria el meu TOP TEN:

  1. Viure l’aventura americana per la Costa Oest d’EEUU acompanyats amb uns guies de luxe: els nostres amics americans Merce i Jason!
  2. Fer una ruta pels quatre tigres asiàtics (canviant Singapur que ja hi he estat per Shangai): Corea del Sud-Shangai-Taiwan-Hongkong.
  3. Meravellar-me de les nits blanques a Sant Petersburg, del palau de Catalina a Pushkin i la Plaça Roja a Moscú. Encara ploro pensant amb el viatge que vam haver de cancel·lar per comprar-nos el pis.
  4. Un viatge amb cotxe pel Sud de França, per l’Alsàcia, creuant Suïssa, la vall de Mosela i els poblets del Sud d’Alemanya.
  5. Recórrer Vietnam: el delta del Mekong, Hoi An, Bahia de HaLong, Hanoi, Sapa…
  6. Perdre’m pels carrers d’Amsterdam i dels seus poblets propers Volendam i Edam!
  7. Islàndia.
  8. No hi ha viatge que faci cap a l’est procurant quadrar una visita a la Mesquita Sheikh Zayed d’Abu Dabi (se’m resisteix sempre).
  9. Illes gregues: Mykonos, Ios, Santorini, Milos i Sakynthos!
  10. Ja que somiem… Fem-ho a lo gran! Una ruta amb autocaravana per Nova Zelanda o Canadà…

Ojalà la vida continui sent tant bona amb mi i pugui continuar complint somnis, ojalà pugui continuar compartint-ho amb vosaltres i ojalà vosaltres em vulgueu acompanyar sempre!

Botón de reproducción icono gratis Contacte

Si esteu organitzant un viatge i creieu que us puc ajudar en alguna cosa, no dubteu en escriure’m al meu correu electrònic silvicarreralarroya@gmail.com o bé, contacar amb mi per qualsevol xarxa social (teniu l’enllaç a la capçalera del blog). Em faria molt feliç poder ajudar-vos amb les vostres il·lusions! Contacto icono gratis