El meu 2018

La nostra padrienta ens va deixar, ara al cel brilla una nova estrella… L’estrella més bonica de totes…

Dos personetes han arribat a la família multiplicant l’amor, les rialles i les alegries….

He après a donar GRÀCIES amb tres nous idiomes… Terima Kasi (malaio/indonesi), Arigato (japonés) i Bedankt (neerlandés)…

Vam celebrar el nostre cinquè aniversari brindant amb una pinta a una taberna de Londres…

He pogut complir varis somnis viatjant a set països… Anglaterra, Malàsia, Singapur, Indonèsia, Japó, Amsterdam i França…

He viatjat 19 vegades amb el meu mitjà de transport preferit…✈️

+10.000 visites… Quan al juny d’aquest any vaig fer la migració de Eldiaridunasomiatruites a Elmeudiarideviatges.com vaig perdre totes les visualitzacions i comentaris com a conseqüència directa dels meus nuls coneixements informàtics. Si aleshores m’haguèssin dit que avui dia 31 de desembre hauríem superat les 10.000 visites al blog prometo que no m’ho hagués cregut. Diuen que els números només son números, que la quantitat preval sobre la qualitat però és que justament això és el que em fa feliç, que tinc els millors lectors del món… Els que em dieu que quan aneu a Andorra teniu ganes de tornar a l’hotel per llegir el post del dia, les que just havent donat la llum no us perdeu ni una entrada, els que em dieu que entreu cada dia per veure si ja he publicat el post del dia, els que em deixeu amb la boca oberta quan em pareu pel carrer per felicitar-me,  els que em deieu que us he inspirat a obrir el vostre propi blog, i sobretot, sobretot, tots els que em dieu que gràcies a mi viatgeu pel món. Feu que tot cobri sentit. DEU MIL milions de gràcies a tots els que em llegiu. Em feu infinitament feliç.

El 3 de gener d’aquest any vaig publicar un tweet dient que l’any que començava prometia molt, a dia d’avui, 31 de desembre a hores d’acabar-lo, puc dir que em vaig quedar molt curta.

Així que aquesta nit aixecaré la copa per tot el viscut i sobretot per tot el que vindrà…

Ojalà la vida em permeti continuar viatjant… Poder continuar descobrint i apreciant com es mereixen les mil meravelles que hi ha amagades (i no tan amagades) pel món…

Poder continuar gaudint de l’espectacle que el cel ens regala cada dia des de qualsevol indret… Des de veure sortit el sol al temple Borobodur a veure com es pon en una mesquita flotant a Melaka… Des del preciós cel estrellat de la Selva de Borneo a les impressionanes vistes des del meu llit a la Terra On es Pon el Sol…

Poder continuar experimentant a través del paladar la gastronomia local de cada païs visitat… La persona que va dir que “Viajar por el mundo a través de su comida es sin duda la mejor forma de viajar” no podia estar més en el cert… I és que encara se’m fa la boca aigua pensant amb els ramens de Japó o tot el que ens preprava la nostra estimada cuinera de Borneo…

Poder continuar fent amics arreu del món… I és que els millors moments dels viatges sempre te’ls acaben regalant autèntics desconeguts… I si no us podeu entendre no hi ha cap problema, com més viatjo més em reafirmo amb que el somriure i la mirada són els idiomes universals…

Però sent francs, tot això és secundari, el meu únic desig per l’any vivent és el mateix de cada any… Només demano que l’any que ve no siguem menys… Que no em falti ningú i que cada dia al posar-me al llit pugui continuar donant Gràcies a la vida 🙏

2 pensaments sobre “El meu 2018

  1. Judith diu:

    Hola Silvia! Et desitjo a tu i a tota la familia una bina entrada d’ any. Sens dubte llegir- te és formar part de les vostrws aventures.
    Has dit una frase que jo aquest migdia també he dit esperem que siguem més i no menys l’ any vinent, així que un brindis per tots els que hi som i pels que no hi són físicament però mentalment sempre ens acompanyen. Molts petons familia Carrera Larroya!😘🥂🍾

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s