La meva família Wanderlust!

A petició popular, he deixat per més endavant el post sobre les reflexions del viatge a Malàsia, Singapur i Indonèsia, per publicar una entrada molt especial: La presentació de la meva família Wanderlust! Com no nombrar-nos així si per completar-la vam agafar 13 avions!

L’ALEIX

L’Aleix és el meu company de vida, tenim la gran sort de compartir afició: VIATJAR! La nostra llista de destins somiats és tan infinita que ens farien falta tres vides més, però dins dels nostres plans més propers està Japó i la Costa Oest d’Estats Units, on hi tenim uns amics molt especials que estem desitjant visitar ❤️.

EL PARE JAUME

D’ell hem heredat la nostra passió per viatjar. L’adjectiu “cul inquiet” se li queda curt. Es mor de ganes de descobrir nous llocs. És un gran amant de lo que ell mateix defineix com “autèntic”: li troba molt més encant a qualsevol parada de menjar d’un mercat asiàtic que a tots els impressionants rascacels de Dubai!

LA MARE CARME

El que més li agrada de viatjar és conèixer les diferents cultures i maneres de viure, és molt observadora, no passa per alt cap detall. Li encanten les flors i les plantes, és capaç de recordar la vegetació de tots els llocs que ha visitat! Per ella la família és el primer, per això quan li preguntes quin lloc li agradaria visitar respon amb un tímid somriure: “el destí m’és indiferent, però sempre acompanyada de vosaltres”.

L’EVA

La membre més Wanderlust de la família: França, Bèliga, Irlanda, Escòcia, Anglaterra, Estats Units, Xina, Togo, Canadà, Mèxic, Tailàndia, Singapur, Malàsia, Indonèsia, Austràlia, Nova Zelanda… El seu passaport és ple de segells! I el millor de tot? És que es mor de ganes d’anar taxant països de la seva Wishlist Viatgera. El seu destí “fetiche” és l’Índia.

LA CRIS

El que més li agrada de viatjar és observar com es comporta la gent del país, aprendre sobre la seva cultura i buscar les diferències i les similituds amb les nostres vides, però sobretot, conèixer gent nova, persones que probablement no tornarà a veure mai més però que d’una manera o altra deixen petjada a la seva vida, i sobretot confirmar que la barrera lingüística mai és un empedeniment quan hi ha voluntat, doncs el somriure és l’idioma universal. És l’artista de la família, per això li encantaria perdre’s hores i hores dins de MoMA de Nova York.

LA JUDIT (O JU)

Quan viatja s’imagina el mapa-mundi i es pregunta com pot ser que un punt tan petit al mapa i fins i tot insignificant per tanta gent, pugui arribar a ser tan bonic un cop hi ets. Tot i això, el que la fa enamorar d’un país no són els monuments ni els paisatges, sinó les persones que hi coneix, aquell senyor gran que et somriu orgullós que algú es pugui sentir atret pel lloc que l’ha vist nèixer, aquells nens que et saluden mentres se’ls hi escapen rialles des del bus escolar, etc. No té cap preferència, doncs li agradaria viatjar a tots els països del món, està convençuda que tots tenen el seu encant.

LA GEMMA MEI

Per ella, el que defineix un viatge no és el destí en sí, sinó les experiències que vius amb les persones que t’acompanyen o les que et trobes pel camí. Viatjar et fa sortir de la teva zona de confort, viure i resoldre situacions en què en la teva vida rutinària no t’hi has d’enfrontar, t’obliga en confiar en persones desconegudes. I aquí és on la Gemmeta troba tota l’essència del viatge! Li encantaria visitar Nova York i Canadà. Però també li agrada molt la platja, així que destins com les Bahames i Hawaii ocupen llocs privilegiats de la seva llista viatgera.

LA IRENE

La Irene és una gran amant dels viatges i de la gastronomia, això que fa amb els seus 13 anyets s’atreveixi a explorar els països a través del paladar. No vol marxar d’un lloc sense provar el seu plat tradicional. Per ella, un viatge no es mesura tant pel que es visita, sinó pels moments que es viu, el baul de records i experiències que t’emportes a la motxilla. És una mica caprixoseta, així que el seu somni és viatjar a Mèxic volant a Business.

L’ANNA CHEN

La petita viatgera de la família, li encanta volar amb avió! Però el que més li agrada de viatjar és poder veure i estar amb animals al seu hàbitat natural, per ella el millor de Tailàndia va ser estar amb elefants i d’Indonesia es queda amb el moment que es va quedar cara a cara amb l’orangutà de Borneo. S’enfada molt quan veu animals lligats com a reclam turístic, és increïble que una nena de 9 anys tingui més consciència que molts adults. El seu somni és viatjar a Corea ja que és una fanàtica del grup BTS, Xina, el país que la va veure nèixer i on va viure els primers mesos de la seva vida o Japó ja que tot és molt “kawai”.

EL CARLES 

El Carles per mi és com un germà gran, com no sentir-ho així si porta més d’onze anys a la família! És la parella de l’Eva i per ell, viatjar és la millor medicina contra els prejudicis, doncs, et fa obrir la ment i donar-te’n compte que res és com t’havien fet creure, que el món es ple de bondat i humanitat. És una persona molt extrovertida i sempre està conversant amb tots els locals que es troba! Li encantaria poder estar a l’Antàrtida, abans que aquesta desapareixi per culpa nostra.

EL RAUL

El Raul és l’última incorporació a la família però ja és com si fós de tota la vida! És la parella de la Cris i el que més li agrada de viajar és conèixer nous països i noves cultures, estar en llocs totalment diferents al que està acostumat. Això sí, sempre acompanyat dels seus! Té molt clar que tard o d’hora complirà els seus dos somnis viatgers: fer un safari i visitar Nova York!

I fins aquí els protagonistes, les persones més importants i les que donen sentit a la meva vida. Molts ja els coneixeu però últimament han arribat molts nous lectors i al ser una família tan nombrosa, es confonien una mica, així que he cregut convenient presentar-vos-les ja que són els que m’acompanyen a gairebé totes les aventures!