Els meus imprescindibles

Hi ha qui es queda amb la boca oberta quan dic que en aquesta motxilla hi cap tot el meu equipatge per a 18 dies al Surest Asiàtic.

De secret no n’hi ha cap altre que endur-se només tot allò que és únicament imprescindible. Òbviament el concepte “imprescindible” és molt subjectiu i personal, per exemple, el meu pare es pixa a sobre quan dic que jo no vaig en lloc sense la GHD.

Dit això, aquí va la meva llista personal:

ROBA 👚👖👙

És igual quan hi vagis, al Surest Asiàtic fa una calor i una humitat terrible. Però com tot en aquesta vida, té la seva part positiva: la roba que necessites ocupa molt poquet!

A part, els serveis de bugaderia són molt comuns i molt econòmics (de fet, l’alberg en el que ens allotgem a Singapur ofereix rentadora, secadora i planxa gratuïtament), per tant no fa falta una muda per dia ni molt menys.

Jo sempre opto per roba que ocupi poc i que sigui molt bàsica, així combina tota entre sí i puc lluir diferents outfits 😊. En definitiva, això és el que me’n duc:

 • 7 samarretes
 • 5 pantalons curts
 • 1 vestit granota
 • 1 banyador (i ulleres d’aigua)
 • Una jaqueta molt fineta

 • Dos pijames d’estiu

 • Roba interior (omplo fins als topes aquestes bossetes de roba)

* Un imprescindible per mi són mitjons, ja que no puc dormir sense encara que faci 40º (soc molt rara ja ho sé). Aquest any no farà falta que me’n emporti perquè volem amb Qatar Airways i ens en donaràn amb el pack d’amenities! 🧦

A nivell organitzatiu, separo la roba per seccions (part de dalt i part de baix), la fico ben doblegada dins de bossetes transparents (reaprofitades de comandes de roba online) i manualment hi trec tot l’aire perquè quedi com envasada al buit i ocupi molt menys.

A part, la roba que portaré el dia de marxar: uns leggins llargs, una camiseta i un jersei tèrmic ja que durant els vols sempre em pelo de fred i durant el viatge m’anirà molt bé quan aniguem a veure sortir el sol des del volcà Bromo (es troba situat al centre de Java i les temperatures solen ser baixes ❄️)

SABATES 👟

Les sandàlies de travesia del Decathlon (comodíssimes) són les que me’n duc posades i a part, porto un parell de xancles per la piscina i la platja 🏖, que també faig servir per dutxar-me (abans ho feia depén en quin allotjament, des de la meva aventura amb el ratolí a Nova York, no hi ha distinció encara que sigui un 5 estrelles)

NECESSER I CURA PERSONAL 🧖🏻‍♀️

Aquí es divideix entre líquid i no líquid. Al no facturar maleta cap envàs pot superar els 100 ml. Si no ets tiquismiquis, te’ls pots comprar al destí. Jo sóc la REINA tiquismiquis 👑

Líquid (a la foto falten alguns productes)

 • Vista: líquid lents i lents de recanvi.
 • Higiene bocal: Pasta de dents.
 • Higiene i cura corporal: desedorant, protector mòsquits RELEC i protector solar.
 • Cura facial: desmaquillant, gel netejador i crema hidratant.
 • Cura capilar: mascareta, ampolletes i oli hidratant.
 • Desinfectant (IMPORTANTÍSSIM)
 • Maquillatge: màscara de pestanyes.

No líquid

 • Cura capilar: Xampú sòlid de Lush (ideal per viatjar) pinte, gomes, planxa i secador cabell.
 • Cura bucal: Raspall de dents
 • Higíene intíma: tampons (és difícil trobar-ne a Àsia) i tovalloletes intímes.
 • Bastonets orelles (no puc viure sense ells)
 • Tovalloletes Dodot
 • Maquillatge: llapis d’ulls.

* Recordeu que SEMPRE s’ha de viatjar amb assegurança mèdica però no esta de més portar un mini – botíquin. Com jo sóc tan negada pels farmàcs, l’Aleix prepara un mini – assortit que inclou una mica de tot: analgèsic, antiinflamatori, antibiòtic, antidiarreic, etc.

ELECTRÒNICA 🔌

Mòbil, carregador, auriculars, endoll universal, lladre i powerbank.

DOCUMENTACIÓ 📚

En aquest tipus de viatges en els que som tants, em va molt bé portar un portafoli amb tota la documentació necessària: passaports, targetes d’embarc, reserves hotel, el planning del viatge, comprovants d’activitats pagades prèviament, etc. Si que és veritat que molts d’aquests documents ja no fan falta portar-los impresos però en aquest sentit soc una mica xapada a l’àntiga.

Mini-motxilla

Normalment, porto una mini-motxilla que faig sevir un cop al destí per portar els diners, els passaports, el mòbil i alguna cosa més. Aquest any he decidit provar l’opció de rinyonera ja que crec que pot ser més pràctic en el sentit que no me la deslligaré mai (únicament per banyar-me).

I tot això vindria a ser el meu equipatge, ben col•locadet hi cap de meravella a la motxilla, fins i tot em sobra espai per comprar algun record!

Per cert… Ja falta molt MOLT POC pel gran viatge…. ✈️🌏 …. Les papallones s’han apoderat del meu estòmac i no tenen intenció de marxar fins que arribiel gran dia 🦋🦋🦋