Dia 1 – Comença la GRAN aventura!

Dilluns 10 de Juliol de 2017

16:21 Ara si que siii!! Desprès de milers de comptes endarrera… Podem dir que la GRAN AVENTURA comença! La Jumpy va a arrebossar, però no de persones i motxilles (que també) sinó de il•lusió, emoció, papallones a la panxa, nervis i molta molta felicitat.

Pare: "Va deixeu-vos de collonades que encara tindrem un accident"

Primer, paradeta a Bellcaire. Hem de despedir-nos de la padrina Roser. Amb un somriure d’orella a orella ens desitja un bon viatge, d’aquí un mes li haurem de desitjar a ella, agafa el seu primer avió per anar a visitar la cosina Clàudia a Dinamarca i no pot estar més il·lusionada. Ni nosaltres tampoc: és una maravella veure’la complir somnis en aquesta edat.

18:41 Arribada al aeroport!!! Tot i que algú intenta negar-ho, fent-se el xulo, els nervis estan a flor de pell. Hem buscat un lloc tranquil sense massa gent per passar l’estona. Les peques juguen a cartes, els grans llegeixen el diari i fan sudokus.

Per cert, menció especial mereix la motxilla del Pare. Centre de totes les mirades. Al pobre li ha tocat la motxilla que ningú volia, la del High School Musical 😂

21:49 Ja estem esperant a la porta d’embarc!! Així que aquí s’acaba el dia 1. Esperem poder dormir durant el vol perquè demà ens espera un gran dia per Dubai!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s