Dia 9 – Doi Inthanon i mercat Ploen Ruedee Night Market

Dimarts 18 de Juliol

Ens hem despertat d’hora per poder saquejar el mini bufet del hostal abans de que vingués el Chao a recollir-nos. Ha sigut molt puntual. Però oh!! El Chao ens ha fet el lio: en lloc de venir ell amb la seva maxi furgo ens ha enviat un colega amb una furgo més petita de 9 places on no hi cabiem. Li hem dit que “we are not happy” i ens ha donat una excusa barata però no volíem perdre temps així que el pobre pare s’ha ofert per anar assentat al terra tot el trajecte.

El parc nacional Doi Inthanon és un dels més importants de Tailandia. Hi ha la muntanya més alta de tot el país, 2560 metres, on es pot gaudir d’unes vistes i unes excursions en plena natura magnífiques. El inconvenient és que és el lloc on plou més de Tailandia, segons el que he llegit a Internet, uns 300 dies al any. Nosaltres no vam tenir la fortuna de anar-hi un dels 65 dies restants. Feia tan fred, plovia tan i hi havia tanta boira que no hem pogut veure res de res. Ara, la xocolata calenteta que ens hem begut dalt de la cima ens ha sentat a glòria.

Un dels majors atractius del parc natural Doi Inthanon són Les Pagodes Bessones, que a part de ser precioses, diuen que ofereixen unes vistes xulíssimes. Dic “diuen” perquè nosaltres casi no veiem ni les pagodes de la boira que hi havia:

Ens ha sapigut molt greu no poder gaudir de les Pagodes Bessones i els seus jardins però hem d’estar molt contents  por bon temps que ens està fent per ser que és època de monsons. El que veureu si teniu la sort d’anar-hi un dia que no plou és això:

Al parc nacional Doi Inthanon hi ha moltes cascades. Nosaltres hem visitat la cascada de Wachiratan. És molt bonica. El pare semblava el Capitan Pescanova. Hem fet un passeig per la zona, curtet perquè hem començat a veure bitxos que no ens feien molta gràcia.

 

Hem dinat molt bé per 520 baths (1,30 per persona) i desprès hem fet un Magnum que ens ha costat més que tot el dinar, 580 baths. Desprès de dinar havíem d’anar a banyar-nos en unes cascades però la veritat és que el temps no acompanyava i ens ha portat en un lloc on nosaltres no ho hem vist GENS clar. Així que després de fer una volta per la zona hem tornat a la van. Hem arribat al hostal cansats, hem descansat una mica i més tard hem sortir a passejar per Chiang Mai.

Hem anat al mercat Ploen Ruedee Night Market, un mercat molt xulo on hi ha moltes food trucks amb música en directe. El lloc està molt guai però els preus són cars. Desprès hem passejat una estoneta pel Night Bazaar, un mercat enorme ple de rèpliques i falsificacions de molt bona qualitat.

Aviat hem agafat un tuktuk per anar al hostal. Demà ens hem de despertar a les 4:30 del matí perquè a les 6:35 ens surt el vol cap a Krabi. Em sap molt de greu despedir-nos ja de Chiang Mai perquè m’ha encantat (mil cops més que Bangkok). Té tota l’esencia asiàtica però amb un toc modern i sense el caos que hi ha a ciutats com Bangkok o Pequin. No m’estranya que molta gent decideixi quedar-s’hi a viure. Una ciutat a la que m’encantaria tornar, perquè a part ens han quedat moltes coses per fer: anar a passar un parell de dies a Pai, passar un dia a Chiang Rai, conèixer el Triangle d’Or, fer un curset de cuina tailandesa, etc. Però 12 dies no donen per tan i hem hagut de prioritzar.

L’aventura continua, ara cap al Sud!! 🌴🌞🍍🐙🏖👙

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s