Dia 7 – Arribada a Chiang Mai!

Diumenge 16 Juliol de 2017

 

Bon dia des del tren! El pare, el Carles, l’Aleix, la Gemma, l’Eva, la Irene i l’Anna Chen han dormit durant tot el trajecte.  La mare, la Cris, la Judit i jo hem dormit súper poquet. A les 5:30 obria el vagó-cafeteria i a les 5:32 ja estava allí. Allà ja hi havia el pare fent-se un cafè. A mesura que s’anava fent de dia començava la part més especial: les vistes són màgiques.

Només arribar, ens hem “fritat” de Relec i hem esmorzat com reis a una cafeteria al costat de l’estació de tren. Només sortir de la cafeteria ja hi havia un conductor esperant-nos, feia estona que ens tenia clixats: ens ha ofert portar-nos al hotel i ens ha preguntat quin era el nostre planning  a Chiang Mai i que si no teníem res contractat ell s’oferia a fer-nos de guia durant tot un dia. Un amic del pare ens va aconsellar no contractar cap excursió per Internet i sort que li vam fer cas. Per Internet ens cobraven 1000-1500 baths per persona per fer una excursió al Doi Inthanon i amb ell hem acordat 3000 baths tots onze.

Hem fet el check in al hostal. La decoració és de tipus industrial, ens ha encantat. Ens hem duxat tots i li hem hagut de fer un canvi de look a la Chen que ha suposat tot un drama.

Hem passejat pel barri de Nimmanhaemin, el barri hipster ple de cafeteries i restaurants amb decoració modernilla-retro. Per mi, una meravella visual, un lloc genial per perdre-s’hi. Però la calor i la gana tornaven a apretar. Hem buscat un lloc per dinar en el que no ens han fet gens de cas quan hem recalcat el “no spicy please”.

Desprès de dinar, hem agafat un tuktuk vermell típic de Chiang Mai per anar al casc antic a visitar alguns dels temples més famosos de la ciutat.

Som uns afamats i de seguida hem tornat a tenir gana així que hem decidit fer un gelat. L’Eva l’ha triat de Durian. El durian és una fruita tropical que està prohibida en molts hotels, mitjans de transports i aeroports per la seva apestosa olor. La veritat és que és molt molt desagradable. Em sembla que per la cara de la Chen us podeu fer una idea.

Hem tingut la sort d’estar a Chiang Mai un diumenge, el únic dia de la setmana en la que es fa el Sunday Walking Street, un mercat enorme (el de Torrefarrera fa riure al seu costat) on molts artistes venen les seves creacions: roba, joies, accessoris, souvenirs, elements de decoració, menjar, etc. A mi m’ha encantat TOT. Si no fos perquè no em caben ni unes calces més a la motxilla m’ho hagués endut tot. Consell: si veniu a Tailàndia deixeu espai al equipatge.

No ens hem pogut acabar el mercat, és tan gran que és pràcticament impossible. A més, ja estàvem cansats així que hem comprat sopar i cap a dormir. Demà serà un dia molt especial ja que el passarem amb elefants🐘 Bona nit❤️

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s