Dia 6 – L’Eva i el Carles ja són aquí! (El retrobament més esperat)

Dissabte 15 de Juliol

El despertador ha sonat d’hora. Avui era el gran dia: l’esperat retrobament de la família. Però abans, tocava visitar l’atracció més important de Bangkok, la parada obligatòria de tots els que visiten la ciutat: el Gran Palau i el Wat Phra Kaew. Pensàvem que anant-hi a primera hora del matí evitariem les aglomeracions però no ha estat així. No passa res, les coses boniques són per compartir. Però entre la xafogor que feia i la multitud de gent que hi havia la veritat és que se’ns ha fet una mica pesat.

Passejant hem acabat sortint del complex sense adonar-no-se’n i no podíem tornar a entrar així que tot i que ens faltava algunes coses per visitar hem decidit agafar un tuktuk que ens portés al Parc Lumpini, on havíem quedat amb l’Eva i el Carles. Hem tingut d’allunyar-nos de la zona del Gran Palau perquè els conductors del tuktuk ens volien cobrar el doble del que normalment es cobra.

El parc Lumpini és el Central Park de Bangkok. Un parc enorme on molts tailandesos mediten, fan gimnasia o practiquen Tai Chi. I on nosaltres havíem quedat amb l’Eva i el Carles per retrobar-nos. De cop un crit de la mare “eeeeeeeeiii!! que estan allí!!!!!!” ha fet esclatar la bogeria. Les fotos parlen per si soles:

Desprès de molt petonets, abraçades i alguna que altra llàgrima hem anat a dinar i a fer un café o gelat per posar-nos al dia.

Més tard, hem tornat al parc Lumpini amb la intenció de fer-hi una volta tots plegats però només entrar hem vist unes barquetes súper cuquis amb forma de cigne i hem decidit pujar-hi. Ens ho hem passat súpe bé i un altre cop hem acabat plorant de riure quan algú que tots coneixem ha entrat en estat de pànic perquè un llangardaix enorme l’ha sorprès.

S’acostava l’hora d’anar cap a l’estació de Hua Lamphong per agafar el tren. Primer hem passat pel l’hostal per despedir-nos i agafar les motxilles que ens han guardat durant tot el dia. Estem molt contents per haver reservat en aquest hostal ja que el tracte ha estat inmillorable. Ens hem fet un selfie de record.

El tren nocturn per anar de Bangkok fins a Chiang Mai és una molt bona opció. Deixant de banda que és una experiència molt especial, t’estalvies una nit d’hotel. Es pot sopar al vagó-restaurant i també passen venedors ambulants de menjar que fa molt bona pinta. Nosaltres abans de pujar hem anat a comprar a un 7eleven i hem fet una mena de pícnic. Desprès de sopar, ha passat el revisor i ha muntat els llits.

La gran majoria de la família ja estan dormint. Jo ara m’hi posaré. Arribem demà a les 8:40 del matí a Chiang Mai i ens espera un gran dia. Bona nit!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s