Dia 4: Central Park i improvització

Dijous 5 d’octubre 2017

Avui he pogut dormir una mica més! Ja tocava! A les 6 del matí em despertava amb una notícia trista… Han atropellat la Lluna, la gosseta de l’Eva i el Carles, li enviem mil mimitos neoyorkins… De ben segur que aviat es posará boneta!

Mentre esmorzavem feiem números sobre les despeses del viatge, la veritat és que estem gastant molt menys del que havíem pressupostat i això és molt bona notícia. Així que hem decidit donar-nos un caprixet: hem fet un café a Starkbucks. Som una mica haters de la cadena, perquè 6$ els 2 cafés més barats ens sembla un robo però ja que som a NY tocava fer la gràcia.

Amb el Ny pass ens entrava l’opció de llogar una biciceleta per fer una volta per Central Park i no hem dubtat en fer-ho. Recórrer el parc amb bici té avantatges com que et pots desplaçar molt més ràpid perquè és enorme (4 km de llarg i 1 km d’amplada) però també té algun inconvenient com que en molts senders o vistes obligades de Central Park està prohibida l’entrada amb bici i haver d’estar posant i treure candau continuament és una mica rollo. Per cert, diumenge es tanca l’accés als cotxes al parc i és el millor dia per visitar-lo.

Nosaltres amb un matí hem fet la meitat del parc, també és cert que anàvem sense pressa, si haviem d’estar mitja hora en un lloc hi estàvem. Esperem poder fer l’altra meitat en els propers dies.

Pregunta: Quantes pelis o series us venen al cap quan veieu les següents imatges?

Una parada obligada de Central Park és Strawberry Fields, on hi ha un mosaic amb la paraula IMAGINE com a homenatge dedicat a John Lennon. Just davant hi ha l’edifici Dakota, on ell vivia i on va ser assassinat i on actualment encara hi viu Yoko Ono.

La última parada ha estat el Belvedere Castle, les vistes són precioses.

La gana tornava a apretar i ens venia de gust no menjar guarro. Així que la opció escollida ha estat un Ramen. Durant el dinar hem estat somiant en viatjar a Japó, un destí que ens encantaria als 2… Ojalà algun dia puguem complir aquest somni. El dinar ens ha costat en total 21€ amb la propina inclosa.

Desprès de dinar volíem visitar el Interpid, quan hem arribat desprès de caminar 20 minuts perquè no hi ha arriba el subway ens hem trobat en que no hem pogut entrar perquè la última visita era a les 4 de la tarda. Ens ha sapigut molt greu perquè ens semblava molt interessant, almenys el passeig fins al Interpid ha estat xulo!

Així que ens hem vist obligats a improvisar un plan i hem acabat anant a Times Square, on hem entrat a botigues molt cuquis. La primera una de Nadal que m’ha fet somiar en visitar NY per Nadal… Ha de ser súper especial i màgic. I la segona, una botiga d’òssetes de pelux moníssims… Només hi havia nens, asiàtiques fent-se mil fotos i jo 😂

La Merce i el Jason ens han dit que un dia ens haurem de posar més elegants i jo només porto les meves converse. Així que he anat a algunes botigues per si trobava algun calçat més formal i la veritat és que sempre havia sentit que la roba a EEUU era més barata però a mi no m’ho ha semblat pas.

Hem passat per davant d’un Whole Foods Market i com sempre havia sentit meravelles d’aquest supermercat hem volgut entear i ens ha FLIPAT! Quantes coses tenim a millorar a Espanya…

Finalment hem fet una volta per Bryant Park on hi havia un ambient xulíssim…

Ja es feia tard i les cames ens començaven a pesar així que tocava agafar el subway fins a Brooklyn. Quan hem arribat al nostre barri hem comprat sopar i hem anat a menjar-lo a l’habitació. I cap a dormir que els ullets se’ns tanquen sols..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s