Dia 4 – Ancient Siam i perduts per Bangkok!

Dimecres 12 de Juliol de 2017

Feia dies que no dormia tan bé… Desprès de dos nits “dormint” un avió, el llit de la llitera del hostal ens ha sentat a glòria. L’hostal ofereix un petit bufet que està de maravella: torrades amb mantega o melmelada, fruita, cereals, cafè, té, etc… Desprès de deixar-lo ben buit ens sentíem preparats per menjar-nos el món.

 

 

Hem sortit en busca d’un taxi que ens fes un bon preu per portar-nos a les afores de Bangkok per conèixer el Ancient Siam. Hem parat al primer que ha passat. Mala sort la nostra, li faltava una bullida. Ens volia portar a tots 9 en un cotxe de 5. Li hem dit que no, que es busques un col•lega i ens portessin en 2 cotxes.

El Ancient Siam és un parc que alberga tot tipus de representacions del antic regne de a Siam. Curiosament,  no és un lloc que surti a moltes guies de viatge ni blogs i per això no és massa visitat per turistes. És genial per descansar una mica del caos de Bangkok. L’entrada és cara per ser Tailàndia, uns 12€/persona però inclou bicicleta i bus per tot el parc. Per nosaltres, ha valgut la pena perquè ens ho hem passat súper bé recórrent-lo amb bici i el lloc en ha semblat preciós.

 

 

Hem dinat en un mercat flotant, que va ser portat del seu lloc original i recontruït dins del complex. Per fi hem provat el famossíssim Pad Thai i a la gran majoria ens ha encantat. Jo venia amb les expectatives altes i no m’ha decebut gens. També hem menjat un gelat de coco natural. Tot per 2’80€ per persona.

 

 

Desprès de dinar hem fet un altre tomet i  hem decidit tornar a Bangkok amb la intenció de fer un tomet pels canals de la Venècia del Est. Havíem llegit a Internet que és una experiència molt xula perquè els klongs s’endissen per dins del Bangkok més profund i pots veure el dia a dia dels locals. També havíem llegit que el millor lloc per sortir és el Port de Thon Buri. Així que aquesta era el nostre destí.

 

Hem agafat un pickup que ens ha portat fins a Bangkok. El tio ens ha pres el pèl perquè hem vist en un cartell que costava 8 baths per persona i ens en ha cobrat 20. No ens ha importat. Però, ens ha deixat a on Jesús va perdre l’espardenya. No teníem manera de tornar: caminant des d’on estàvem fins al centre de BKK hi havia 4 hores, el skytrain no funcionava, no volíem agafar un taxi perquè no ens volíem separar, la gent ens veia perduts i s’apropaven per ajudar-nos però no en tenien ni idea… Desprès de passar una mica de nervis i estrés, hem contractat un Uber i quan el tio s’ha presentat li hem demanat que ens deixes pujar a tots junts al seu cotxe. Ens hem embotit al cotxe uns damunt dels altres. I li hem demanat que ens portes a ThonBuri. Hora punta i caos a Bangkok, retencions llarguíssimes. Hem tardat 45 minuts per arribar a un lloc que ha resultat que estava a una hora caminant del port de Thon Buri. Li hem demanat si ens podia portar al port. El tio reia per no plorar, tot i que no hi ha posat cap problema. Però, oh sorpresa, Bangkok estava saturat, hem tardat el doble del que havíem de tardar. Quan hem arribat al port de ThonBuri el noi ens ha demanat 518 baths, uns 15€, ni un bath més del que li demanava l’aplicació. Li hem donat un bitllet de 1000 baths i li hem dit “all for you” per les molèsties i per haver-nos embotit 9 al seu cotxe sense que li fes molta gràcia. Ni s’ho creia, ens ho agraït moltíssim.

 

 

Quan hem arribat, com era d’esperar, el tour amb els klongs estava tancat. Estavam cansats, feia estona que no ens sortia res com volíem, així que hem pres la millor decisió: agafar un tuktuk i anar cap a Casa (per nosaltres, els hotels, hostals o albergs on ens allotgem són casa). Hem anat amb un supermercat a comprar fruita per sopar i a dormir.

 

 

Abans d’anar a dormir, hem fet una reflexió sobre el que ens ha passat avui: a vegades les coses no surten com tens planejat, al moment et fa molta ràbia perquè almenys a mi quan estic a un lloc m’agrada exprimir-lo al màxim, vull fer i visitar el màxim de coses possibles, però això no és important, el que perdura per sempre al nostre cor són els records dels moments que vivim tots junts, i sempre ens farem un fart de riure recordant el dia que va començar tractant de boig a un taxista per voler-nos portar a tots junts al seu taxi i el vam acabar suplicant-li a un altre que ens hi deixes embotir. Som molt afortunats de poder fer aquest viatge tots junts, i d’aquí poquet ve la part més especial: el retrobament amb l’Eva i el Carles ❤️

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s