Dia 3 – Arribada a Bangkok!

El dia ha començat al avió destinació Bangkok. A diferència del vol d’ahir, ha sigut una 💩. No hem pogut dormir massa gràcies a un bebè ploramiques, unes adolescents esvalotades i tres nens molt enjugassats amb uns pares molt permissius, per dir-ho d’alguna manera. A més, creuant la Índia hi ha hagut unes turbulències, que a mi personalment no m’han fet molta gràcia. Així que hem aterrat a les 8 del matí a Bangkok força cansats i amb un nou dia per endavant.

Hem passat el control de passaport desprès d’una cua infernal, hem comprat una targeta que de Internet 4g il•limitat durant 15 dies per 600 Baths (uns 15€) i hem contractat una van perquè ens portes fins al hotel.

Entre el check in, anar a descanviar diners i dutxar-nos se’ns ha fet l’hora de dinar. Hem dinat super bé a un restaurant molt petitet just sota del hotel, ens han tractat molt bé. Una de les noies no sabia dir ni una paraula amb anglés però amb la mirada i el seu somriure ens ho deia tot.

 

 

Desprès de dinar, hem decidit anar a visitar el Temple del Buda Reclinat, el Wat Pho. Google Maps ens ha dit que la millor manera d’arribar al Temple amb transport públic era agafar el bus número 53 i nosaltres li hem fet cas. Mentre esperàvem el bus li hem preguntat a una senyora on es compraven els tiquets i per sorpresa nostra era gratis!

 

Un altre cop hem sigut testimonis de la famosa amabilitat tailandesa, tots els passatgers estaven pendents de nosaltres. Ens han dit que ens havíem equivocat de línea però que hi arribaríem igual tot i que fent una gran volta, per nosaltres de conya, estàvem tan cansats que ens haguéssim deixat portar fins la fi del món. També ens han dit que estiguéssim tranquils que ens avisarien quan havíem de baixar. Un noi s’ha sentat al meu costat i m’ha fet una guia turística durant gran part del trajecte. No podia ser més encantador.

El Wat Pho és especialment conegut per albergar el famós Buda Reclinat que fa 46 metres de llargada i 15 d’alçada. Però personalment el que més m’ha agradat són els temples que hi ha al seu anterior. L’arquitectura tailadensa és una meravella.

 

Dins del recinte hi ha l’Escola de Medicina Tradicional Tailandesa. Una bona opció per estrenar-nos amb els massatges. Hi havia diferents opcions, tots nosaltres hem escollit el Massatge Tradicional Normal, menys la Irene que  s’ha pel de peus. El massatge ens ha costat uns 6€/30 minuts. Car per ser Tailàndia però s’ha de tenir en compte que és una escola oficial on el personal està qualificat. La Chen també s’ha apuntat al massatge i mentre a mi em feien una bona pallissa a ella li feien freguetes. Hagués donat tot el meu patrimoni per canviar-li el lloc. A mi personalment el massatge m’ha deixat més trinxada del que ja venia, suposo que demà estaré com a nova.

 

o

 

Desprès del massatge, ens hem dirigit a famosa Khao San Road, on volíem comprar algunes coses que ens fan falta i provar el famossísim Pad Thai. Però la veritat és que estàvem força cansats així que hem avortat el pla i hem decidit tornar al hotel per descansar. Per tornar hem agafat un Tuktuk i encara que als encreuaments teníem una mica de por (el pare no obviament)  ens ha encantat.

 

I així es com hem posat fi al segon dia. Ara toca descansar per poder continuar exprimint aquesta caòtica i preciosa ciutat: Bangkok!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s