Dia 11 – De Guris Vol. 1

Dijous 20 de Juliol

* Algunes de les fotos del viatge són fetes pel Carles Rabadà. Són fotons. Podeu veure’n més a El Viatge de La Lluna (Instagram i Facebook) 

El despertador ha sonat a les 6:30 perquè a les 7:30 ens venia a buscar la conductora de la furgo. Hem esmorzat al hotel, és molt complert: brioxeria, cereals, torrades, bacon, ous, iogurts, arrós, fideus, noddles, patates fregides, carn arrebossada… A mi només veure-ho se’m remou tot.

De seguida ens han vingut a buscar al hotel per fer la excursió guiri: ens han posat una polsereta groga i ens han pujat en un speed boat. Un guia la mar de simpàtic ens ha explicat l’itinerari i ens ha donat indicacions sobre l’excursió. La primera parada ha sigut l’illa Ko Tapu, que significa “illa ungla” per la seva forma. Però és molt més coneguda com James Bond Island, ja que s’hi van gravar varies escenes de la pel·lícula La pistola de oro. Tot i que el dia estava ennuvolat, i fins i tot plovia, ens ha agradat molt.

 

Desprès de la visita a la Illa de James Bond tocava fer una volta amb kayak però hem hagut de fer un canvi al itinerari. Ens han portat a dinar a Panyee, un poble flotant creat per pescadors nòmades musulmans provinents de Malasia fa 200 anys. Atrets per la bona pesca van construir cases de fusta damunt del mar.

Fa 30 anys, un grup de nens de Panyee somiaven amb jugar el futbol. Però tenien un gran inconvenient: no tenien cap espai per poder-hi jugar. El Mundial del 86 els va motivar a complir el seu somni, i poc a poc amb fustes velles van anar construint un camp de futbol flotant. Actualment el Panyee FC és un dels millors equips de Tailandia. Documental: Panyee FC El gran inconvenient dels tours organitzats és que no tens la llibertat d’anar al teu rotllo. M’hagués agradat molt veure el camp de futbol flotant i traspassar la frontera turística per poder conèixer més bé el poblet.

Desprès de dinar tocava fer una volta amb kayak per la Hong Island. Ha estat molt divertit. El que portava el kayak de l’Eva, la Irene i la Mare les ha clixat de seguida i per fer la broma feia veure que desinflava el kayak i com sempre els crits han ressonat per tota la bahia Phang Nga. Ha estat un fart de riure.

 

Desprès de la volta amb kayak i de gaudir d’unes bones vistes ens han portat a la illa Naka, una platja amb arena blanca i aigua turquesa on ens hem banyat i relaxat. La platja era preciosa i això que estava ennuvolat i fins i tot ha plogut. Venir aquí en l’època seca ha de ser brutal.

 

 

Una de les altres pegues de les excursions és que vas a toc de pito. Nosaltres ens haguéssim quedat tota la tarda a la platja banyant-nos, dormint, fent fotos, jugant a jocs, etc… Però a l’hora que ens havien dit havíem d’estar al speed boat per tornar-nos de volta al hotel.

L’excursió ha estat molt bé, ens ho hem passat molt bé i l’atenció ha estat inmillorable, no ens paraven d’oferir aigua, refrescos, fruita, etc. Si teniu temps és molt millor fer-la pel vostre compte així estareu als llocs l’estona que es vingui de gust. A part de que surt més barat contractar una long tail boat i acordar personalment el preu amb el home que et portarà. Però fer una excursió guiada no ha estat gens de mal.

Hem arribat al hotel i hem pujat a la piscina a refescar-nos. El Carles i l’Aleix s’han comprat una Chang més gran que el seu cap, jo una petita que sinó em puja al cap. Hem arreglat el món parlant del culebrón Neymar-PSG, iphones, independència-10O i mil coses més coses.

A la nit hem sortit a sopar, ens costa trobar llocs per menjar a Phuket. Acostumats a pagar 1-2€ per persona, els preus d’aquí ens semblen una burrada i això que continua sent molt més barat que a Espanya. Hem anat a parar a un mini restaurant on ens han tractat molt bé i per sorpresa nostra, la propietària fa cursets de cuina tailandesa. Teníem l’espina  clavada perquè a Chiang Mai no vam tenir temps de fer-ho i els preus de Phuket eren molts cars (1900 baths per persona), la senyora ens els ha deixat per 800 baths i 3 persones gratis, 16€ per persona, així que hem quedat amb ella per dissabte al matí. Quina ilu!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s